Metal Shock!

Hii allemaal,

Ik kwam vandaag in de Kruidvat iets heel bijzonders tegen wat ik graag met jullie wilde delen! Ik liep lang het essence schap en mijn oog viel op de Metal Shock nagel lijn. Ik had al een aantal reviews gelezen van andere merken, maar wilde deze toch heel graag voor jullie uitproberen.

In deze lijn zitten 6 kleuren glitters, waarvan ik 2 heb meegenomen! Nummer 01 Mirror, mirror on the nail (hihihi origineel) en nummer 03 I’m so fancy. In deze lijn zit ook een top coat die heb ik natuurlijk ook meegenomen! De glitters kosten 2,99 euro per stuk en de top coat kost ook 2,99 euro. Heel betaalbaar dus!

Ik ga beginnen met het stappen plan, op de achterkant van de verpakking staat:
1. Breng een doorzichtige nagellak aan op je nagels en laat deze 1 minuut drogen. (Je kunt iedere doorzichtige nagellak gebruiken. Ik heb de essence the gel mail polish base coat gebruikt).
2. Breng voorzichtig met je vingers de glitter aan op je nagel doormiddel van een ronddraaiende beweging. (doe dit ook echt voorzichtig! Want voor dat je het weet ligt je hele kamer onder de glitters!)
3. Breng de Metal Shock top coat aan.

01 Mirror, mirror on the nail

Deze kleur sprak mij het meeste aan van alle kleuren die er waren. En ben ook zeer tevreden over deze kleur. Zoals je ziet is de verpakking zilver. Uit de verpakking komt een poeder/glitter ook deze is zilver. Ik vind het resultaat echt heel mooi!

WhatsApp Image 2017-10-13 at 15.26.41

03 I’m so fancy

Deze kleur stelde mij heel erg teleur… Zoals je ziet en zoals het in de winkel was voor gedaan zag deze kleur er uit als een paars/roze kleur. Toen ik thuis kwam en ik het product uit de verpakking haalde kwam er een wittige poeder uit. Als je de poeder op je nagels verspreid ziet het meer uit als parelmoer. Ook heel mooi! Maar jammer dat deze niet aan de verwachtingen voldoet. Ook deze kleur zie je niet heel goed zitten op de nagels… Jammer!

WhatsApp Image 2017-10-13 at 15.26.40

Verder werken ze wel heel goed en geven ze allebei een mooi resultaat.

Pluspunten:
+Mooi resultaat
+Zuinig in gebruik
+Goedkoop

Minpunten:
-Veel rommel

WhatsApp Image 2017-10-13 at 15.26.42
ringvinger is 03 I’m so fancy en de rest is 01 Mirror, mirror on the nail.

 

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Tot de volgende keer..

XOX Demi

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s