The Nude Blossom Eyeshadow Palette!

Hii allemaal,

Vandaag een review over het Catrice Cosmetics The Nude Blossom Eyeshadow Palette! Ik zag dit palette in de winkel en vond het er heel mooi uitzien en was daarom ook heel benieuwd naar het pigment!

Het  is een heel mooi palette, met hele neutrale kleuren. Je kunt er heel veel verschillende looks mee maken. Het palette kost 4,99 euro! Lekker betaalbaar!

Let’s start! Ten eerste vind ik het design van het palette echt heel mooi! Het is een doorzichtig stevig doosje met roze metallic letters erop.

WhatsApp Image 2017-10-14 at 21.58.47

In het doosje zitten 9 kleuren oogschaduw. Van licht naar donker. Er zitten 6 shimmer kleuren in dit palette en 3 matte kleuren. Dus je kunt lekker spelen met de kleuren en veel looks uitproberen! Super leuk!

WhatsApp Image 2017-10-14 at 21.58.48(1)

En nu over naar de kleuren….

Ik ga beginnen met de lichtste kleuren in dit palette. De lichte kleuren in dit palette zijn heel erg mooi! En de pigmentatie is ook heel goed. Met 1 keer vegen had ik heel veel kleur. De oogschaduws zijn totaal niet poederig, ze voelen juist heel fluweelachtig aan. Heel apart!

WhatsApp Image 2017-10-14 at 21.58.48
De eerste 4 kleuren uit het palette.

En nu de donkere kleuren! Ook hierover was ik zeker niet ontevreden! Deze oogschaduws zijn niet poederig en voelen ook fluweelachtig aan. De pigmentatie is wel iets minder dan bij de lichte kleuren, vooral als je kijkt naar de laatste 3. Deze zijn wel makkelijk op te bouwen. Dus dat is weer een pluspuntje!

WhatsApp Image 2017-10-14 at 21.58.49
De laatste 5 kleuren uit het palette.

Ik ben heel erg tevreden over dit palette, vooral als je kijkt naar de prijs! De pigmentatie is goed en je kunt er heel veel verschillende dingen mee! Een echte aanrader! Ik ga hem er zeker vaker bij pakken als ik mijn make-up doe.

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Tot de volgende keer!

XOX Demi

Ps. Laat in de reacties achter waar jij graag een review van zou willen lezen!

2 gedachten over “The Nude Blossom Eyeshadow Palette!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s