Jeffree Star Cosmetics

Hii allemaal,

Jeffree Star heb ik nog niet zo heel erg lang geleden ontdekt! In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over de producten, wat ze kosten en waar je ze kunt krijgen. Veel lees plezier!

WhatsApp Image 2017-10-16 at 17.09.11

Ik ga beginnen met de highlighters! Omg I love deze highlighters!! Deze staan bekend om hun pigment en het pigment is ook echt… WOW. Ik heb 2 kleuren aangeschaft. Allebei uit een limited edition collectie.

Laten we beginnen bij degene die ik als eerste kocht. Deze heet Eclipse en is in samenwerking met Manny Mua. Het is een goude highlighter. Ondanks dat ik een bleke huid heb is hij heel mooi en niet te donker. In de highlighter staat de normale Jeffree Star ster en een maantje die staat voor Manny Mua. De verpakking is mat zwart met holografische letters erop. Heel Mooi!

Next! Deze highlighter is van de zomercollectie 2017. Ook een prachtige highlighter! Deze is wit van kleur. Met de normale Jeffree Star ster in het midden, en de verpakking is metallic roze met roze letters erop. Heel mooi!

Nu de lipsticks! In totaal heb ik 5 lipsticks van Jeffrey Star, 4 velour liquid lipsticks en 1 gewone lipstick.

Ik begin met de gewone lijn van Jeffree Star. Daarvan heb ik er 2 namelijk Unicorn blood (love deze naam!) en Gemini.

  • Unicorn blood: Een hele mooie donker bruinrode kleur, die meer naar rood neigt dan naar bruin. Je brengt deze lipstick aan met een applicator, deze is heel fijn! Je kunt heel precies de lipstick aanbrengen.
  • Gemini: Is een rozebruine lipstick, deze neigt meer naar roze dan naar bruin. Als je deze op je lippen aanbrengt is de kleur wel donkerder dan in de verpakking. Toch is dit ook een hele mooie kleur! Ook deze breng je aan met de zelfde applicator!
WhatsApp Image 2017-10-16 at 17.09.13(1)
Unicorn blood, Gemini

De volgende is een lipstick uit een kerstcollectie, ik weet niet meer welke kerstcollectie dit is geweest… Hiervan heb ik 1 lipstick en dat is Sagittarius.

  • Sagittarius: Een paarsroze kleur die heel erg neigt naar lila. Het is een hele mooie kleur, maar vind hem bij mij niet zo mooi omdat deze kleur mij te bleek maakt. Heel jammer, anders had ik hem zeker vaak gebruikt! Deze heeft ook weer de wel bekende applicator van Jeffree Star.
WhatsApp Image 2017-10-16 at 17.09.14
Sagittarius

 

Last but not least! De lipsticks uit de zomercollectie 2017! Hiervan heb ik er 2. Een gewone lipstick en een velour liquid lipstick. Deze heten Birthday suit en Calabasas.

  • Birthday suit: Is de gewone lipstick van de 2. Dus deze breng je niet aan met een applicator. Het is een oranjeroze nude kleur en valt dus ook niet heel erg op als je hem draagt. Een onwijs mooie kleur voor overdag!
  • Calabasas: Een donker roze kleur. Persoonlijk vind ik dit de mooiste kleur die ik heb van Jeffree Star. Ik draag hem heel graag en denk ook dat deze kleur iedereen staat! Ook deze breng je aan met de applicator.

 

WhatsApp Image 2017-10-16 at 17.09.15
Calabasas, Birthday suit

De Jeffree Star producten zijn te koop bij http://www.themakeupspot.nl en op http://www.jeffreestarcosmetics.com

  • De highlighters kosten 30,- euro per stuk.
  • De lipsticks kosten 20,95 euro per stuk.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Tot de volgende keer!

XOX Demi

Een gedachte over “Jeffree Star Cosmetics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s