Mijn MAC oogschaduw!

Hii allemaal,

Zoals jullie weten ben ik een echte MAC fan! Daarom wilde ik jullie vandaag mijn oogschaduws van mijn favo merk laten zien!

WhatsApp Image 2017-10-20 at 09.48.39

Ik ga beginnen met de losse oogschaduw, daar heb ik er 1 van namenlijk een Dazzleshadow in de kleur She Sparkles. She Sparkles is een hele mooie shimmer kleur met zilveren en roze glitters (de roze glitters zijn niet altijd even goed te zien). Ik draag deze oogschaduw vaker met feestjes als inner corner highlight. Heel mooi!

Dan komen we aan bij mijn oogschaduw paletten, hiervan heb ik er 2 waarvan ik er 1 zelf heb samen gesteld.

Laten we beginnen met het palette die ik zelf heb samen gesteld. Ik heb er voor gekozen om een palette met 4 oogschaduw kleuren te maken die redelijk neutraal zijn. Ik heb gekozen voor de kleuren Nylon, Wedge, Espresso en Cranberry.

  • Nylon: Is naar mijn mening de mooiste inner corner highlight van MAC. Ik gebruik hem dan ook heel vaak. Het is een geel achtige poeder met zilveren shimmer. En het pigment is ook heel goed!
  • Wedge: Is een licht bruine kleur die ik fijn vind als transitie kleur. Bij deze valt het pigment een beetje tegen als je hem op het ooglid aanbrengt.. Erg jammer!
  • Espresso: Een donker bruine kleur, ik gebruik hem vaak als arcadeboog kleur of als outer v. Bij deze is het pigment wel weer heel goed.
  • Cranberry: De kleur die ik al heel lang wilde hebben. Het is een hele mooie donker rode cranberry kleur met shimmer. Ook deze gebruik ik vaker in mijn arcadeboog. Het pigment van deze kleur is ook erg goed! Love it!
WhatsApp Image 2017-10-20 at 09.48.34
boven: Nylon, Wedge onder: Espresso, Cranberry

Het volgende palette is eentje uit de Eyeshadow x9 collectie. Ik heb de kleur Dusky rosé times nine. Zoals de naam het al zegt zitten er 9 kleuren in dit palette. Ook dit zijn neutrale kleuren waarmee je makkelijk een every day look kunt maken. Het pigment van de oogschaduws is minder goed dan het pigment van de losse oogschaduws, jammer! Verder is het wel een heel mooi palette en ik pak hem er zeker vaak bij!

WhatsApp Image 2017-10-20 at 09.48.35(1)
boven: Macnificent me!, Quiet type, Dance in the dark midden: Fabulous DNA, Pleasing to the eye, Sable onder: Frankly frosty, In my element, Cool complement

De oogschaduws zijn te koop bij de bijenkorf, douglas en de MAC pro store.

De prijzen:

  • Dazzleshadow: 24,- euro
  • Dusky rose times nine: 39,50 euro
  • Doosje oogschaduw palette: 5,- euro
  • Losse oogschaduw voor in oogschaduw palette: 13,50 euro per stuk.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat jullie meer te weten zijn gekomen over de oogschaduws. Tot de volgende keer!

XOX Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s