Favo highlighters!

Hii allemaal,

Mijn favoriete make-up product komt vandaag aan bod. Highlighter! Ik ga niet vaak de deur uit zonder highlighter en vind het heer-lijk om in de winkel verschillende highlighters te bekijken, ik kan dan ook genieten van de shimmers en de mooie verpakkingen. Ik ga jullie vandaag mijn 4 favo highlighters laten zien.

Mijn aller eerste highlighter is eentje waar ik heel lang voor heb gespaard.. Namelijk MAC Soft & Gentle. AAAAHH! Deze highlighter zag ik heel veel voorbij komen bij andere bloggers en youtubers en had er heel veel reviews over gelezen. Na al die reviews wist ik het, deze MOET ik hebben!

Soft & Gentle is een hele mooie highlighter met een zilveren shimmer. Ook zie je af en toe een beetje een gouden en roze shimmer erdoor heen. Heel mooi! Nu de verpakking.. De verpakking vind ik heel stijlvol en chique maar aan de andere kant ook een beetje speels. Hij is mat zwart van kleur, Love it!


De tweede highlighter die ik kocht is ook van MAC.. Ook deze had ik al heel lang op het oog door de mooie kleuren en de mooie vormgeving van dit product.

Lightscapade WOW! Deze highlighter ziet er heel bijzonder uit met alle mooie kleuren. Het is een hele mooie highlighter met een zilveren shimmer. Ook zie je weer af en toe een roze shimmer. De verpakking is het zelfde als de verpakking van Soft & Gentle.. Stijlvol, chique en een beetje speels.


Dan een highlighter die ik de laatste tijd heel veel gebruik! Mary-Lou Manizer van the Balm. WOW wat is deze mooi!

Mary-Lou Manizer is een gouden highlighter en bevat heel veel pigment. De verpakking vind ik persoonlijk heel schattig vormgegeven. Op de afbeelding hieronder zie je hoe de verpakking eruit ziet.


Als laatst de highlighter die ik het meest recent kocht. Deze kocht ik voor mijn verjaardag en ook deze is prachtig!

Dandelion twinkle van benefit… Een roze highlighter met af en toe een zilveren shimmer. De verpakking van deze highlighter is echt ge-wel-dig! Een hele mooie roze metallic verpakking met een plaatje van een paardenbloem. In de verpakking zit ook nog een kleine brush voor het aanbrengen. Zo kun je deze makkelijk meenemen als je ergens heen moet!

 

  • MAC Soft & Gentle en MAC Lightscapade zijn te koop bij Douglas en Bijenkorf, ze kosten 31,50 euro per stuk.
  • Mary-Lou Manizer is te koop bij Douglas en kost 19,95 euro.
  • Dandelion twinkle is te koop bij Douglas en kost 34,68 euro.

Dit waren ze dan! Mijn favo highlighters. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden om te lezen. Tot de volgende keer!

XOX Demi

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s