Favoriete Bodybutters!

Hii allemaal,

De koude winter dagen beginnen er langzaam weer aan te komen. Ik heb meestal met deze koude dagen erg veel last van een droge huid. Om dit te voorkomen smeer ik me graag in met de bodybutters van the Body Shop. In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete zien.

The Body Shop heeft alleen maar producten die 100% vegetarisch zijn.. Maar wat houd dat in?

Wat is een vegetarisch beauty product?

Het is een product waarbij geen ingrediënten zijn gebruikt die afkomstig zijn van dieren als gevolg van het slachtproces. Het kan ook gaan om ingrediënten die afkomstig zijn van dieren, waarbij geen slachtproces plaatsvindt, zoals honing, bijenwas en lanoline. Het klinkt misschien raar maar veel cosmetica bevat bijproducten uit de slachtindustrie.
(https://www.thebodyshop.com/nl-nl/over-ons/vegetarisch-vriendelijk)

Nu door naar de producten! 

Mijn all time favorite! De Coconut geur… Love it! hij ruikt zo lekker en fris. Deze zit in de gewone collectie van the Body Shop, gelukkig maar want ben al aan de 2e pot bezig. Na het smeren van deze body butter voelt mijn huid heel erg zacht en soepel aan. Ik vind deze echt heel fijn en ruikt ook nog eens heerlijk!

DSC_0276

Degene die ik er ook vaker bij pak is Piñita Colada. Deze geur is heerlijk. Hij ruikt heel fris en zomers! Als ik de geur moet beschrijven zou ik zeggen dat hij redelijk sterk naar ananas ruikt. I love ananas! Ook de verpakking vind ik heel erg zomers eruit zien. Heel tof!

DSC_0279

Nu eentje uit de kerstcollectie van vorig jaar, Spiced Apple. WOW wat een heerlijke geur. Deze geur is heel apart want hij is fris door de appel en weer heel kruidig door de kaneel. Dit vind ik echt een lekkere geur voor op een hele koude en gezellige winterdag! Ik pak deze er met de echte koude dagen vaak bij!

dsc_0280.jpg

De laatste is uit de kerstcollectie van 2 jaar geleden, Cranberry Joy. Deze is mijn minst favoriet van alle body butters die ik heb. Hij doet prima zijn werk en hydrateert de huid heel goed. Alleen van deze vind ik de geur wat minder.. Ik kan ook niet heel goed beschrijven waar ik hem heen vind ruiken. De geur is voor mij heel neutraal en ruikt niet echt naar cranberry voor mijn gevoel, jammer!

dsc_0263.jpg

In een pot zit 200 ml en daar betaal je 16,00 euro voor. Ligt aan de prijzige kant maar je doet er wel heel erg lang mee!

Dit waren mijn favoriete body butters van the Body Shop. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

XOX Demi

Ps. Welke body butter gebruik jij het liefst met de koude winterdagen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s