Ear Party!

Hii allemaal!

Vandaag heb ik een ear party voor jullie! Sinds mijn 6e heb ik oorbellen. Het is van mijn eerste gaatje uitgegroeid tot meerdere oorbellen en piercings. Ik vind het heerlijk om oorbellen bij elkaar te zoeken. In deze blog ga ik jullie laten zien hoe ik de oorbellen combineer en waar ik ze gekocht heb.

Ik begin met de oorbellen die ik meestal in heb. In het alle 3 de gaatjes heb ik oorbelletjes van Fashionology. Ik vind deze look zo leuk omdat het heel simpel maar tegelijkertijd ook weer een beetje speels is.

IMG_3674

Nu de oorbellen waar mijn liefde voor dit sieraad mee is begonnen. Deze oorbellen heb ik gekocht in een winkeltje in het dorp. Ik wilde mijn ear party voorzichtig beginnen met knopjes die wel opvielen maar niet teveel.

IMG_3684

Deze vind ik ook heel schattig met die sterretjes. De sterretjes heb ik gekocht bij Fashionology en het staafje bij een winkeltje bij mij in de buurt maar die kun je op bijna iedere website vinden.

IMG_3687

WOW! Deze oorbelletjes vind ik ook prachtig! De eerste twee heb ik gekocht bij Anna+Nina en de laatste bij Fashionology.

IMG_3681

Last but not least! Deze vind ik ook zo leuk en gezellig! De eerste kocht ik bij Anna+Nina. De tweede en derde bij Fashionology.

IMG_3676

Links:
http://www.fashionology.nl
https://www.anna-nina.nl

Dit was hem dan! Heel erg bedankt voor het lezen ik hoop dat jullie het leuk vonden! En laat in de reacties achter welke oorbellen jij het leukste vind!

XOX Demi

Ps. Voor wie het zich afvraagt in mijn helix piercing zit een oorbelletje van een winkeltje in roermond (Bunny’s) en in mijn forward helix piercing heb ik het knopje van wat gepiercet is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s