Daily make-up routine

Hii allemaal,

Iedere morgen als ik ergens heen moet zit ik weer aan mijn make-up tafel mijn make-up te doen. Mijn make-up routine is al een paar jaar hetzelfde daarom wilde ik deze graag aan jullie laten zien!

Als eerste begin ik met concealer. Dit is de liquid Camouflage concealer van Catrice. In de kleur 10 Porcellain Ik vind deze concealer heel fijn en geeft een heel mooi effect.

img_3703.jpg

Als ik de concealer heb aangebracht dan breng ik foundation aan. Dit is de Camouflage 2in1 make-up & concealer foundation van Essence. In de kleur 10 Ivory Beige Deze foundation gebruik ik al een aantal jaren en voor mij doet hij prima zijn werk.

img_3690.jpg

Na de foundation poeder ik mijn gezicht af met een gezichtspoeder van MAC. Dit is de prep+prime transparant finishing powder. Om alles te matteren en dat doet deze poeder heel goed!

img_3695.jpg

Nadat ik de poeder heb aangebracht breng ik meestal een beetje blush aan. De blush die ik aanbreng is Dainty van MAC. Deze blush valt niet heel erg op daarom vind ik hem juist zo mooi!

img_3698.jpg

Als de blush erop zit breng ik een highlighter aan. Deze is iedere dag verschillend. Vandaag heb ik MAC Soft and Gentle gebruikt. Hele fijne highlighter!

img_3697.jpg

Zo de highlighter zit erop! Nu door naar de ogen. Als eerste breng ik een oogpotlood van Catrice aan op de bovenste waterlijn. Dit is het Kohl Kajal oogpotlood.

img_3704.jpg

Als ik de oogpotlood aangebracht heb breng ik mijn favoriete mascara van essence aan. Dit is de Lash Princess volume mascara van essence. Love deze!

IMG_3705

Als ik alles op mijn gezicht heb aangebracht fixeer ik mijn gezicht met de prep+prime  Fix+ van MAC.

img_3702.jpg

Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

XOX Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s