Ontharings crème

Hii allemaal,

Hoe fijn zou het zijn als je geen scheermesjes meer hoeft te kopen en je zou kunnen ontharen met een crème? Ik ga vandaag voor jullie uittesten of de ontharingscrème van kruidvat een goede vervanging is voor scheermesjes.

De verpakking van dit product is heel simpel. Ik vind het niet perse een hele mooie en moderne verpakking maar wel een typische kruidvat verpakking.

img_3711.jpg

Als je de verpakking opent zitten er 2 producten in, de crème en het spateltje. De crème zit in een tube, deze heeft het zelfde ontwerp als het doosje waar alles in zit. Als je de tube opent zit er als eerste nog een stukje folie op de opening wat ik echt een pluspunt vind! Het spateltje wat erbij zit is paars, dit vind ik niet helemaal bij erbij passen.

img_3712.jpg

Gebruiksaanwijzing: Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing en de waarschuwingen zorgvuldig door. Met de spatel de crème ruim en gelijkmatig op de schone en droge huid aanbrengen, zodat alle haren bedekt zijn. 3 minuten laten inwerken en vervolgens met de spatel controleren of de haren loslaten. Zo niet, nog even laten inwerken, maar nooit langer dan 7 minuten in totaal. Houd de tijd goed bij. Met de spatel de crème zorgvuldig verwijderen. Afspoelen met koud water, zonder zeep te gebruiken. Maak de spatel schoon en sluit de tube goed af.

Ik heb alles via gebruiksaanwijzing gedaan maar vind de crème niet werken zoals verwacht. Na 6 minuten zijn er maar een paar haartjes los gaan zitten. Ook toen ik het er helemaal afschraapte en daarna onder de douche wegspoelde zaten er ook nog gewoon haren op mijn benen. Erg jammer! Wat ik ook minder vind is de geur. De ontharingscrème ruikt niet bepaald lekker ook dit vind ik erg jammer.

Eindoordeel: Ik ben niet tevreden over dit product en raad het niet heel erg aan om te kopen. Heel erg jammer want ik had er wel redelijk hoge verwachtingen van..

Bedankt voor het lezen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat ik jullie goed heb kunnen informeren over dit product.

XOX Demi

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s