Maskertjes Time!

Hii allemaal,

De koude dagen zijn aangebroken, dat betekend voor veel mensen een droge huid. Hoe heerlijk is het dan om een maskertje aan te brengen? Vandaag ben ik met mijn moeder gaan shoppen bij de DM in duitsland, hier kwam ik twee hele leuke maskertjes tegen die ik graag wilde uitproberen. In deze blogpost laat ik jullie alles weten over de maskertjes!

Laten we beginnen met hoe cute de verpakking eruit ziet! Het zijn hele leuke pastel kleurige verpakkingen. Met daarop een tijger en een panda, die heel schattig zijn weergegeven. Persoonlijk vind ik de verpakking echt geweldig!

img_3810.jpg

Gebruiksaanwijzing:

  • Het masker uit de verpakking halen en op een gereinigd gezicht aanbrengen.
  • 10-20 minuten laten inwerken en het masker eraf halen.
  • De overblijvende resten zeep inmasseren.


Het masker brengt heel erg makkelijk aan, wat ik heel erg fijn vind. Het masker zelf is ook van stevig materiaal waardoor het niet scheurt bij het aanbrengen. Wat ik ook heel erg leuk vind is dat de maskertjes zelf ook zijn weergegeven als een tijger en een panda, heel cute! De geur van het masker is ook echt heerlijk! Ik ben heel erg tevreden over de maskers en zou ze zo nog eens kopen!

Het enige nadeel vond ik dat als het masker aangebracht is dat het steeds weer een beetje van je gezicht afzakt en dat je het dan steeds weer moet verplaatsen.

De maskers zijn te koop bij de DM en kosten 1,95 euro per stuk! Top prijs voor zo’n leuk masker!

Heel erg bedankt voor het lezen, ik hoop dat jullie het een leuk vonden! Laat even weten of jullie vaker maskertjes reviews willen lezen.

Dikke kus,

Demi

 

 

Een gedachte over “Maskertjes Time!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s