Urban Decay Naked Heat!

Hii allemaal,

De laatste tijd zijn er heel veel mooie oogschaduwpaletten uitgekomen. Naked Heat is daar eentje van. Ik heb deze met kerst gekregen en zat vanaf dat moment meteen te popelen om hier een review over te schrijven.

De vormgeving vind ik erg tof gedaan! Het kartonnen doosje waar het palette inzit is vormgegeven als een lucifer doosje en op het palette zelf zie je ook verschillende effecten terug komen. Heel mooi!

DSC_0214

In het palette zitten 12 prachtige kleuren oogschaduw, een grote spiegel en een dubbelzijdig kwastje. Met het kwastje kun je de kleuren aanbrengen en vervagen. Helaas heb ik niet het originele kwastje van het Naked Heat palette omdat het kwastje miste. Ik heb dus het kwastje van het Naked 2 palette, ook dit is een heel fijn kwastje en je kunt de oogschaduw er mooi mee aanbrengen.

Verder naar de oogschaduw. Zoals ik eerder al vertelde zitten er 12 kleuren in dit palette, het zijn warme tinten dus je moet er wel echt van houden! Wat ik zo fijn vind aan dit palette is dat er hele natuurlijke kleuren inzitten maar ook kleuren voor een echte party look. Ze hebben stuk voor stuk een geweldig pigment en blenden heel erg goed uit!

DSC_0212
ounce-chaser-sauced-low blow-lumber-he devil-dirty talk-scorched-cayenne-en fuego-ashes-ember

Ik ben heel erg tevreden over dit palette en heb er ook al veel gebruik van gemaakt! Het is een echte aanrader voor mensen die van warme tinten oogschaduw houden!

Het palette is te krijgen bij Ici Paris XL en kost 55,05 euro.

Dikke Kus
Demi

2 gedachten over “Urban Decay Naked Heat!

  1. Deze vind ik er ook zo mooi uit zien! Alleen zullen ze niet bij mijn huidskleur passen, ik heb namelijk een koude ondertoon in mijn huid zitten. Wel heb ik onlangs de Naked2 gekocht en de Naked3 heb ik al een poosje. De oogschaduw blijft ook lang en mooi zitten! Ben heel tevreden over de eyeshadow paletten van Urban Decay.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s