Budget toppers #1

Hii allemaal,

Vandaag is het tijd voor de eerste budget toppers. Ik hou van luxe make-up maar gebruik ook veel budget make-up. In deze ‘serie’ ga ik jullie zoveel mogelijk budget toppers laten zien! Vandaag ga ik jullie meer vertellen over het W7 Hollywood Bronze & Glow palette. Dit palette heb ik al vaker voorbij heb zien komen op youtube, toen ik hem in de winkel zag liggen was ik meteen benieuwd!

De verpakking van dit palette vind ik niet zo mooi. Je merkt ook echt wel aan de kwaliteit en de uitstraling dat het een budget product is. Wat ik wel leuk vind is dat er sterretjes opstaan en dat de verpakking wel goed bij het product past.

27266938_1687605657949905_2141076645_o.jpg

Als je het doosje opent zit er een bronzing poeder en een highlighter poeder in. In eerste instantie vond ik de poeders niet heel speciaal en de swatches op mijn arm vielen ook een beetje tegen. Ik vond ze wel direct heel gepigmenteerd, maar de kleuren spraken me niet zo aan. Tot dat ik ze op mijn gezicht ging gebruiken! Wauw wat een prachtig product is dit. Het pigment is zoals ik eerder al schreef erg goed en de kleuren lijken heel anders op mijn gezicht. De bronzer doet goed zijn werk en de highlighter geeft een hele mooie gouden shine!

27267858_1687605907949880_411907614_o

Ik snap de hype meteen, ook al ben ik een beetje laat met het reviewen van dit product! Het is een prachtig product voor een hele goede prijs. Ik raad het zeker aan als je een mooie bronzer en/of highlighter zoekt maar er niet teveel geld aan wilt uitgeven!

Dit palette is te koop bij de Big Bazar en kost 4,99 euro!

Dikke kus,
Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s