Bubble Spinner

Hii allemaal,

In 2017 waren de fidget spinners helemaal hot en happening! Nog niet zo lang geleden heeft lush de bubble spinner uitgebracht. Ik kon niet wachten om deze uit te proberen, dus ik ben snel naar de lush gegaan om deze te bemachtigen!

Laten we eerst beginnen met hoe tof de bubble spinner eruit ziet! De bubble spinner is weergegeven als een fidget spinner met 3 verschillende kleuren en een houten stokje in het midden waar door hij zou moeten kunnen draaien.

WhatsApp Image 2018-01-31 at 18.50.31(1)

De geur vind ik echt super lekker. Wat een explosie van geuren! Het is een hele sterke citroen geur dus je moet er wel echt van houden.

Ik vind het echt een tof idee van lush om de bubble spinner uit te brengen vooral na de hype in 2017. Wat ik alleen een beetje jammer vind is dat er verder niet echt kleur te zien is in het water, dit had ik wel verwacht. En het draaien werkt niet zo goed als dat je het op het filmpje op de site ziet. Jammer! Maar het idee verder vind ik wel heel erg leuk en origineel.

De bubble spinner is te koop bij Lush en kost 7,95 euro.

Dikke Kus,
Demi

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s