Lottie london

Hii allemaal,

Op het youtube kanaal van Vera Camilla zag ik in een video een product van Lottie london voorbij komen. Vera testte de Lottie London Soap Star Brush Cleanser, vanaf het moment dat ik die video gezien had was ik benieuwd naar de producten van Lottie London.

Van de week was ik in Maastricht en liep de kruidvat in. Natuurlijk snuffelde ik tussen de nieuwe make-up producten en tot mijn verbazing zag ik daar een schap met allemaal producten van Lottie London. Er waren heel veel verschillende producten, maar mijn oog viel op de Lottie London slay all day longwear matte liquid lipstick. Ik besloot 1 kleur mee te nemen, deze ga ik jullie in dit artikel laten zien!

De verpakking is heel simpel. Iedere liquid lipstick heeft een verpakking in de kleur van de lipstick zelf, dit vind ik heel handig want zo weet je precies welke kleur je pakt! Verder staan er met witte sierlijke letters Lottie opgeschreven en daaronder in een ander lettertype de rest van de informatie. Om de tekst heen staan witte sterretjes, dit vind ik echt een pluspunt! (I love sterretjes)

dsc_0449.jpg

In de collectie zitten 8 kleuren liquid lipstick, ik koos voor de kleur Vibes. Een hele mooie bordeaux-paarse kleur. De kleur neigt voor mijn gevoel meer naar paars dan naar rood.

dsc_0450.jpg

De applicator is gewoon een standaard applicator wat prima werkt! Je komt overal goed bij, dat vind ik het belangrijkste aan een applicator. De lipstick brengt een beetje streperig aan maar is wel goed op te bouwen, dus met 2 laagjes zit hij er prima op en als  hij eenmaal is opgedroogd kun je er vrijwel alles mee doen!

DSC_0447

Ik vind deze liquid lipstick echt een heel fijn product! De verpakking is leuk, de applicator werkt goed en de lipstick blijft lang zitten! Ik raad deze zeker aan.

De Lottie London slay all day longwear liquid lipstick is te koop bij verschillende kruidvat filialen en kost 5,99 euro per stuk.

Dikke Kus,
Demi

7 gedachten over “Lottie london

  1. Dit merk ken ik helemaal niet. Al zegt dat heel weinig, want ik gebruik heel weinig tot zelden make-up en heel slecht, ook geen verzorgingsmiddelen. Hierdoor gaat best veel aan me voorbij.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s