NYX The skinny mascara

Hii allemaal,

Bij het aanbrengen van mijn make-up zit ik altijd te struggelen met mascara, vooral op de onderwimpers. Maar vanaf het moment dat ik dit product tegen kwam is mascara aanbrengen veel gemakkelijker geworden.

Het product dat ik vandaag graag aan jullie wil laten zien is de NYX the skinny mascara. (Dit product heeft mijn leven verbeterd!)  De verpakking is heel simpel, als je het koopt zit de mascara in een wit doosje met de mascara daarop afgebeeld. In de verpakking zit ook een hele simpele zwarte huls met witte kleine letters erop.

DSC_0564

Als je de huls opent kom je een heel erg dun borsteltje tegen, dit is waar dit artikel ook voornamelijk over gaat. Het borsteltje is ontworpen voor de onder wimpers, zodat je overal makkelijk bij komt en je zonder te knoeien het product kunt aanbrengen. Ik heb de mascara een aantal dagen getest. Het borsteltje werkt echt super fijn! je kunt inderdaad makkelijk zonder te knoeien je mascara op je onderwimpers aanbrengen.

Waar ik alleen niet zo tevreden over ben is de geur van de mascara.. Naar mijn mening ruikt de mascara heel erg naar kinder make-up, dit vind ik persoonlijk niet lekker ruiken. Verder is de substantie van de mascara wel heel erg fijn en brengt mooi aan.

Zeker een aanrader als je net zoals mij struggled met het aanbrengen van mascara op je onderwimpers. NYX the skinny mascara is onderanderen te koop bij Douglas en kost 8,35 euro.

Dikke Kus,
Demi

11 gedachten over “NYX The skinny mascara

  1. Oh, wat een uitvinding! Ik loop ook altijd zo te kloten met die onderste wimpers, veeg je de mascara weg, maar dan is ook meteen je concealer vervaagd terwijl ik die juist onder mijn ogen zo hard nodig heb, haha. Ik ga hem kopen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s