Nieuwe huidverzorging routine!

Hii allemaal,

Door mijn droge en gevoelige huid vind ik het heel erg moeilijk om geschikte huidverzorging producten te vinden. Daarom probeer ik graag vanalles uit zodat ik uiteindelijk een goede routine heb, die goed voor mijn huid werkt.

Ik heb een aantal dagen geleden 3 producten gekocht van het kruidvat originals merk, deze wilde ik graag uitproberen en dat heb ik ook gedaan! Ik probeerde een dagcrème, een huidolie en rozenwater.

DSC_0627

Rozenwater

De kruidvat originals rozenwater is een milde reinigingslotion voor het verwijderen van de laatste onzuiverheden voor een schone en frisse huid. Ik verwijder met het rozenwater mijn make-up wat prima gaat! na dat ik de make-up heb verwijderd voelt mijn huid zacht en schoon aan. Ook prikt deze totaal niet, omdat ik zo’n droge huid heb heb prikt een reiniging lotion vaak. Maar deze totaal niet!

De geur moet je wel echt van houden denk ik, het is echt een sterke rozengeur. In het begin vond k dit iets minder maar je went eraan als je het product gebruikt!

DSC_0632

Huidolie

De kruidvat originals huidolie teunisbloem is een fijne, lichte olie die snel intrekt en de huid hernieuwende vitaliteit geeft. Nadat ik mijn gezicht gereinigd heb druppel ik de olie op verschillende plekken op mijn gezicht, en masseer de olie in mijn huid. De olie trekt heel snel in dit vind ik een heel groot pluspunt!

DSC_0638

Dagcrème

De kruidvat originals dagcrème granaatappel helpt de huid beschermen, voor een vitale en soepele huid. Dit is de laatste stap van mijn huidverzorging voordat ik mijn make-up ga aanbrengen. Het is een lekkere dunne en luchtige crème dit vind ik altijd wel fijn. ook de crème droogt snel op en je huid voelt heel zacht aan.

DSC_0636

Dit is mijn nieuwe huidverzorging routine, deze werkt voor mij op dit moment heel erg goed en ben heel erg blij met het resultaat. Mijn huid ziet er veel mooier en stralender uit dan voorheen.

De producten van de kruidvat originals lijn zijn te koop bij kruidvat en kosten 1,99 per stuk! een prima prijs voor deze producten!

Dikke kus,
Demi

10 gedachten over “Nieuwe huidverzorging routine!

  1. Wat grappig om te zien dat ze deze ‘oude’ producten weer in een nieuw ‘original’ jasje hebben gegoten! Ze zijn inderdaad niet duur, vroeger waren ze ook al behoorlijk voordelig. Ik zal er binnenkort weer eens naar kijken, want als het werkt, dan hoef je er natuurlijk ook niet meer voor te betalen dan nodig is!

    Liked by 1 persoon

  2. Wat een fijne producten lijken me dit, en al helemaal voor zo’n zacht prijsje! Ik heb ook een hele tijd rozenwater gebruikt, vond dat heel verfrissend en lekker. Eigenlijk moet ik dat maar gewoon weer gaan doen, dank voor de opfrisser! 😉 Ik schreef toevallig deze week ook een post over de producten die ik momenteel heb getest tegen een droge huid.

    Liked by 1 persoon

  3. Wat fijn dat je producten hebt gevonden die fijn werken voor je gezicht voor zo’n mooi prijsje. Een mooie bijkomstigheid. Geniet ervan! Ik ga ze onthouden voor zodra ik weer op zoek ga naar nieuwe gezichtsproducten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s