LOR personal highlighter

Hii allemaal,

In een eerdere blog post heb ik jullie al kennis laten maken met het merk LOR. Een paar weken geleden ben ik 18 geworden en kreeg ik van mijn moeder een heel speciaal kado! Namelijk een gepersonaliseerde highlighter van dit fantastische merk!

De verpakking is van iedere LOR1 highlighter hetzelfde. Zoals ik ook in een eerdere post al beschreven heb heeft de verpakking een beetje een stripboek look, dit vind ik heel tof. Aan de binnenkant zit een grote spiegel, dus super handig voor op reis!

DSC_0691

Ik heb de highlighter in de kleur Silk gekregen, dit is de nieuwste highlighter van dit merk! Toen ik het doosje opende was ik meteen verliefd. De poeder is licht roze met een roze en zilveren shimmer erin. De pigmentatie is ook weer geweldig, als je deze highlighter aanbrengt zie je echt een hele mooie en duidelijke shine! Wow.

dsc_0702.jpg

Ik vind het echt te gek dat je bij LOR je eigen highlighter kan laten maken, echt een tof idee!

De highlighter kost 17,95 euro en het personaliseren kost 1 euro. Een prima prijsje voor zoiets speciaals!

Dikke kus,
Demi

 

10 gedachten over “LOR personal highlighter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s