NYX Be Gone!

Hii allemaal,

Ik hou er van om op een feestje een donkere diepe lipstick te dragen. Ik zit alleen altijd te struggelen met het verwijderen van de lipstick! Toen ik dit product in de winkel zag moest ik het meteen testen! want hoe fijn is het als je je lipstick na een feestje makkelijk en snel kunt verwijderen? Ben je benieuwd over welk product ik het heb? Lees dan snel verder!

Het gaat om de NYX Be Gone! lip color remover. De verpakking ziet er lekker basic uit! Ik vindt het niet perse een mooie verpakking, maar is prima voor zo’n product!

28754968_1733403270036810_1595251731_o

Dit product heb ik getest met 3 verschillende lip producten, 1 matte nude kleur, 1 matte donker rode kleur en een donkere liquid lipstick. Ik was heel benieuwd of het bij verschillende soorten lipsticks anders zou werken. Eigenlijk werkte het bij alle lipsticks hetzelfde. Je smeert het als een soort lipgloss over de lipstick heen en dan verwijder je het heel gemakkelijk met een wattenschijfje. Dit product werkt top! Ik ben heel erg onder de indruk, je hebt je lipstick echt binnen no time verwijderd!

NYX is onder anderen te koop bij Douglas. (Ik heb dit product in de NYX outlet store gekocht voor ongeveer 3 euro)

Dikke Kus
Demi

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s