Persoonlijke update #1

Hii allemaal,

Vandaag heb ik een ander soort blog voor jullie dan normaal. Het leek mij namelijk leuk om jullie te vertellen hoe het met me gaat en wat er op dit moment speelt in mijn leven.

Aan het begin van het school jaar heb ik heel wat tegenslagen gehad. Ik ben gestopt met mijn opleiding omdat ik niet de juiste keuze gemaakt had. En vanaf het moment dat ik gestopt was was het een heel proces om te komen waar ik nu op dit moment ben.

Wat ik vooral heb gedaan in het halfjaar dat ik niet op school was is werken, gelukkig heb ik een super baan en super collega’s dus vanaf dat moment begon het allemaal weer iets positiever te worden.

Ik had me onlangs ingeschreven voor een nieuwe opleiding en gister heb ik eindelijk het nieuws gekregen waar ik al een tijdje op wachtte. Ik had een intake gesprek bij de Vavo en ik ben aangenomen! Mijn dag kan niet meer stuk. Vanaf dit moment komen er heel veel positieve dingen aan. Ik kijk er heel erg naar uit om aan mijn nieuwe opleiding te beginnen ook al wordt dit een heel pittig jaar.

Dat ik aan die nieuwe opleiding begin betekend wel dat ik waarschijnlijk iets minder actief ga zijn op mijn blog. Ik moet me met volle 100% focussen op dit jaar. Zodat ik daarna de opleiding kan gaan doen waar ik van kleins af aan al van droom.

Dit was dan mijn persoonlijke update!

Dikke Kus,

Demi

12 gedachten over “Persoonlijke update #1

  1. Vast een moeilijke keuze geweest om te stoppen je opleiding. Maar goed dat je voor jezelf hebt gekozen, zodat je straks wel de opleiding kan doen wat je altijd al had willen doen! Heel veel succes!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s