Mac Hyper Real Glow palette

Hii allemaal,

Ik ben een tijdje erg afwezig geweest op mijn blog, dit was om een aantal persoonlijke redenen. Vanaf dit moment ga ik mijn blog gewoon weer oppakken!

Ik wil jullie graag kennis laten maken met het Mac Hyper Real Glow palette Flash+Awe. Drie onweerstaanbare zachte en prachtige highlighters om helemaal hyper van te worden.

De verpakking is geheel nieuw en anders dan dat ik gewend ben van mac. Ze hebben de ronde stijlvolle doosjes vervangen door een mooi palette. Iets wat ik niet snel had zien aankomen van mac. Het palette is heel basic zwart met hele mooie rosé gouden letters erop. I love it!

DSC_0721.JPG

Als je het doosje opent voelt het bijna alsof je betoverd wordt! zo mooi deze kleuren. Ik ben een echte highlighter fan en heb er daarom ook veel, maar bij geen enkele highlighter kreeg ik dit gevoel.

DSC_0732

Zoals ik eerder al schreef zitten er drie verschillende kleuren in het palette. Voor iedere huidskleur zit er wel een mooie kleur tussen. De eerste twee kleuren neigen meer naar de roze kant en zijn meer geschikt voor een lichte huid, de derde kleur is meer brons/koper achtig ik denk dat deze prachtig is op een donkerdere huid.

De highlighters voelen bijna fluweelachtig aan en hebben bijna geen tot geen fall-out. Het pigment is super! De highlighter valt zeker op maar is niet te overdreven.

WhatsApp Image 2018-03-23 at 14.54.06
close-up Flash+Awe, Rosy Glow, Light of the party

Wat een prachtig palette ik ben er heel blij mee en dit is zeker een super goede aankoop!

Mac Hyper Real Glow palette Flash+Awe is te koop bij alle mac verkooppunten en kost 39,50 euro.

Dikke Kus,
Demi

8 gedachten over “Mac Hyper Real Glow palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s