Mijn Weekend #1

Hii allemaal,

Het leek mij leuk om jullie af en toe een kijkje te laten nemen in mijn weekend. Ik ben ongeveer het hele weekend bij mijn vriend geweest! Lees snel verder.

Vrijdag:

Voor mij begint het weekend op vrijdagavond. Afgelopen vrijdag begon heel goed! ik ben samen met Ian naar zijn vader’s optreden gaan kijken. Het was een battle tussen 4 bands en uiteindelijk kwam er dan 1 winnaar uit. Ik vond alle bands heel tof! Maar uiteindelijk heeft de band Rokkie gewonnen (de band van ian’s vader) woohooo!!

Zaterdag:

Zaterdag morgen zijn Ian en ik samen naar Heerlen geweest om wat leuke graffiti spots te zoeken en leuke instagram foto’s te maken (deze zien jullie snel verschijnen). Verder hebben we nog wat gewinkeld en wat rond gelopen door de stad. In de middag hadden we een familie reünie ook weer met de familie van Ian. Het was super gezellig om iedereen nog eens te zien/te leren kennen. Na de reünie hebben we nog lekker gesmult van een taco pizza en daarna zijn we lekker op de bank geploft voor It Takes 2! Wat was dit een tegekke afleverig zeg.

Zondag:

Zondag heb ik heerlijk uitgeslapen. Toen ik wakker was en ik me helemaal had klaargemaakt zijn we naar de Hornbach gegaan om materialen te halen voor de nieuwe kamer van Ian. We hebben daar ongeveer een uurtje door gebracht. Toen zijn Ian en ik samen naar mijn huis gegaan en hebben we heerlijk buiten gezeten en voor het eerst in 2018 de bbq aangestoken om heerlijk te gaan eten met mijn moeder en mijn zus. Verder hebben we nog een flink stuk met boef gewandeld en voor derest nog lekker buiten gezeten.

Wat een heerlijk weekend was dit! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen. Want dit is heel anders dan wat ik normaal upload!

Dikke Kus,

Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s