L’Oréal True Match

Hii allemaal,

Ik gebruik al jaren de Camouflage 2in1 make-up & concealer foundation van Essence. In de kleur 10 Ivory Beige, deze foundation werkte altijd prima voor mij. Maar ik was toch op zoek naar een foundation die misschien net iets beter zijn werk doet.

DSC_0970
Sorry voor de krassen op de dop :0

Ik kwam uit bij de L’Oréal True Match foundation in de kleur 1.R/1.C Rose Ivory. Het is een van de lichtste kleuren uit deze collectie met een roze ondertoon. En matcht ook echt perfect bij mijn huid. Het is een hele mooie, lichte en dunne foundation met een egaal resultaat. De foundation is ook makkelijk op te bouwen als je meer dekking nodig hebt. Dit is iets wat ik persoonlijk heel erg fijn vindt.

Ik vind dit echt een aanrader en ik denk dat ik een goede vervanger heb gevonden voor mijn oude geliefde essence foundation!

Deze foundation is onderanderen te koop bij Etos en Kruidvat en kost 16,99 euro

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s