MAC X Nicopanda

Hii allemaal,

MAC brengt een aantal keer in het jaar nieuwe limited edition collecties uit, keer op keer zijn het mooie collecties maar deze steekt er voor mij toch echt boven uit! Het gaat om een samenwerking met het lifestyle merk Nicopanda en de verpakkingen zijn te schattig!

De collectie bestaat uit 3 Palletjes die je voor je ogen en je wangen kunt gebruiken, 6 verschillende lipsticks, 4 lipglosstinten, gezichtspoeder, nepwimpers en een setje met kwasten en een make-uptasje.

Ik besloot twee producten uit deze collectie te testen namelijk de gezichtspoeder en een lipstick. Hieronder ga ik jullie alles vertellen over de producten.

31239564_929746750527628_6086400654832566272_n

Ik ga beginnen met de lipstick. Ziet deze lipstick er niet geweldig uit? Het is een stevige verpakking met een goede sluiting. Wat mij wel meteen opviel is dat deze lipstick een stuk zwaarder is dan dat we gewend zijn van MAC, maar zo gek is dat niet!

Het is de kleur ‘Toung ‘n’ Chic’ een Matte lipstick (I love Matte). Het is een hele mooie donkere paarse kleur in de huls. Als je hem eenmaal aanbrengt op de lippen is het een mooie paars/roze kleur (ik ben helemaal verliefd). De lipstick is goed op te bouwen en droogt de lippen totaal niet uit!

31318046_929746960527607_2104117483471372288_n

Het volgende product is de Gleamer Face Powder. Ook deze verpakking vind ik fantastisch! Het doosje is erg stevig en ook deze sluit goed. Deze is in verhouding met de lipstick niet zo zwaar.

De kleur van de Gleamer Face Powder heet ‘Colour me Nico’. Het is een poeder die je over je hele gezicht aanbrengt zodat je make-up de hele dag op z’n plek blijft zitten. Het effect van de poeder vind ik heel mooi, de poeder maakt je gezicht niet geheel mat maar er zit een kleine shimmer in. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat.

31183447_929747060527597_8977482281530687488_n

Een minpuntje aan de poeder. Ik heb een hekel aan oversprays, op de foto zie je een roze shimmer toen ik een keer met mijn kwast door de poeder ging veegde ik de roze shimmer er zo van af. Heel jammer maar voor derest doet de poeder wel goed z’n werk.

Wauw wat een fantastische producten en ik kan het niet vaak genoeg zeggen ‘ik ben helemaal verliefd op de verpakking’. Alleen door de verpakking wilde ik deze producten al hebben maar uiteindelijk gaat het om de inhoud. Over de inhoud ben ik heel erg te spreken en ik raad deze producten zeker aan!

De producten zijn onderanderen te koop bij Douglas.
Lipstick ‘Toung ‘n’ Chic’ kost 19,50 euro.
Gleamer Face Powder ‘Colour me Nico’ kost 29,- euro.

Dikke kus,
Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s