Persoonlijke update #2

Hii allemaal,

Jullie hebben vast en zeker gemerkt dat ik de laatste tijd niet heel actief ben op social media en op mijn blog. Dit komt doordat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel heb gezeten en een beetje zoekende was naar wat ik precies wilde.

Ik hoorde om me heen allemaal verhalen dat de opleiding waar ik voor gekozen had heel erg moeilijk zou zijn en dat de kans maar heel klein zou zijn dat ik zou slagen. Dit heeft me heel erg aan het twijfelen gezet of dit wel de juiste keuze was. En ben toen vooral heel erg gaan nadenken over ‘wat wil ik nu?’

Met die vraag heb ik heel erg lang in de knoop gezeten, wat wil ik nu eigenlijk echt? Dit bleef ik mezelf afvragen en vond niet echt een antwoord hierop. Op een gegeven moment werd ik hier erg gefrustreerd door en had ik ook geen puf om dingen te gaan ondernemen.

Ook op het werk zat het niet mee. Ik heb uiteindelijk besloten om een ander baantje te zoeken zodat het allemaal iets rustiger kon worden in mijn hoofd. Ik mis mijn allerliefste collegaatjes natuurlijk wel verschrikkelijk, maar ik heb eindelijk de rust in mijn hoofd gevonden waar ik naar op zoek was.

Het was nog steeds en is nog steeds heel moeilijk om het antwoord op de vraag te krijgen ‘wat wil ik nu?’ Maar ondanks dat heb ik toch besloten om gewoon te gaan doen wat de planning was en me niet laat gek maken door wat anderen er van zeggen of vinden. Natuurlijk struggle ik nog af en toe met de vraag, maar ik weet dat dit de goede keuze is.

Als iemand tips voor me heeft hoor ik ze graag!

Dikke kus,

Demi

Een gedachte over “Persoonlijke update #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s