Summer Tag!

Hii allemaal,

We gaan nu langzaam richting de zomer en om er al een beetje in te komen ga ik vandaag de Summer Tag voor jullie invullen. Lees snel verder!

  1. Wat is je favoriete ijsjessmaak? Hmm, mijn favoriete ijsjessmaak is denk ik drop en hugo.
  2. Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar? Jurkjes, Jurkjes en nog meer Jurkjes. Zonder jurkjes kom ik de zomer niet door!
  3. Wat is je favoriete zomerse drankje? In de zomer drink ik graag iets met een frisse smaak.
  4. Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers? Uren in het zwembad of aan het strand liggen 🙂
  5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit? In de zomer draag ik niet veel make-up alleen als ik ga uiteten of naar een feestje ga. Meestal doe ik alleen een beetje mascara, concealer en highlighter op.
  6. Wat is je favoriete zomerse liedje? Hmmm, dit vind ik een lastige vraag. Ik heb niet echt een favoriete song in de zomer, zolang het maar vrolijk is en je er goed op kunt swingen vindt ik het prima.
  7. Welk zomers gerecht eet je het liefst? In de zomer eet ik het liefste wraps of koude macaroni salade.
  8. Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself? Heel eerlijk doe ik niet echt DIY’s. Dus heb ook geen ultieme zomer DIY.
  9. Wat voor geur draag je `s zomers? Het liefst draag ik in de zomer een zoete en bloemig parfum.
  10. Welke plannen heb je voor de zomer? Mijn plannen voor de zomer.. eind juni vertrek ik samen met Ian naar Cyprus. Als we terug komen van vakantie gaan we allebei weer aan het werk en zoveel mogelijk gezellige momenten hebben met vrienden en familie. En natuurlijk heel veel bqq’en.

Dikke kus,
Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s