Vakantie Story #2

Hii allemaal,

zijn jullie weer klaar voor een vakantie story? Vandaag kunnen jullie deel/dag 2 lezen van mijn vakantie avontuur! Zijn jullie al benieuwd… Lees dan snel verder. Heel veel leesplezier!

ma 25 juni 2018

dag van vertrek…

01:00
de wekker gaat. Ik sta snel op, kleed me aan en poets mijn tanden.

  • klaar voor vertrek?… check!

ineens wordt ik wakker en kijk uit het autoraam, ik kijk nog eens en ja hoor… Daar staat toch echt een groot bord met Schiphol!

  • zenuwen nog steeds aanwezig?… check!

04:00
nu gaan we onze koffer inchecken! Dit verloopt eigenlijk allemaal heel erg snel en soepel. Gelukkig! Nu we onze koffers ingecheckt hebben gaan we nog even winkelen en nog even een ontbijtje scoren.

05:30
yasss we kunnen boarden! We staan in de rij om het vliegtuig in te gaan… wat duurt dit lang zeg! Na een tijdje in de rij gestaan te hebben zitten we dan eindelijk in het vliegtuig.

06:00
we stijgen eindelijk op, dit verloopt ook allemaal heel soepel. Als we dan in de lucht hangen kijken we een film en val ik al gauw in slaap.

11:00 (12:00 Cy)
we komen aan in ons resort en krijgen een heerlijk welkoms drankje. Daarna lopen we naar ons appartement en pakken we onze spullen uit. Nu we al onze spullen uitgepakt hebben gaan we lekker aan het zwembad liggen en wordt ik na 2 uur ineens weer wakker… Oops!

17:00
nu lekker iets eten bij Fiesta en na het eten nog een lekkere cocktail. Als we alles op hebben maken we nog een kleine strandwandeling en daarna is het tijd om te gaan slapen. Vandaag lekker vroeg naar bed want ben nog behoorlijk moe van de reis!

Tot morgen!
X Demi

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s