Vakantie Story #3

Hii allemaal,

ik ga vandaag niet teveel zeuren laten we direct beginnen met mijn story van dag 3! Heel veel leesplezier!

di 26 juni 2018

Day 2…

10:00
goedemorgen allemaal, ik heb heerlijk geslapen vannacht en werd lekker uitgerust wakker.

  •  heerlijk ontbijtje…. check!

na het ontbijt besluiten we om naar het strand te wandelen, dus we pakken onze spullen en beginnen met lopen. Ik kijk voor uit en ineens zie ik de haven in de verte (yay). Dus we besluiten om hiernaar toe te lopen. We hebben het zo warm gekregen dat we besluiten om even iets te gaan drinken. Als we het drinken op hebben lopen we verder over de duinen (hier schieten we nog een paar leuke foto’s, deze foto’s kunnen jullie vinden op mijn Instagram @justdemipuntcom) en het strand naar het winkelcentrum.

15:00
We komen aan bij het winkelcentrum, hier kijken we beide lekker rond of we iets leuks zien en ineens zie ik een kleine adidas rugzak die ik toch wel heel erg leuk vind. Ik denk er een tijdje over na en besluit hem toch te gaan halen (want ja ik kon hem echt niet laten staan!). Als ik het tasje gekocht heb bel ik mama nog even op facetime en kletsen we nog even ❤

16:00
pfff wat heb ik honger… ik kijk Ian lief aan en gelukkig heeft hij ook honger. Zoals afgesproken lopen we de TGI Friday binnen en gaan aan een tafeltje buiten op het terras zitten. We bestellen beide een lekkere hamburger (toen ik hem zag moest ik wel even slikken hoor, sow ey die was groot!). Na het eten pakken we een taxi terug naar het resort.

Hmm… en dan nu een lekkere duik in het zwembad!

20:00
Nu gaan we lekker terug naar ons appartementje en gaan we ons klaarmaken. Als we helemaal klaar zijn gaan we weer naar Fiesta en bestellen een paar cocktails. Als ik de cocktails op heb ga ik lekker slapen!

Ik spreek jullie morgen!
X Demi

2 gedachten over “Vakantie Story #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s