Vakantie Story #5

Hii allemaal,

i’m so sorry! Ik had jullie inderdaad beloofd om iedere dag een vakantie story online te zetten, nu ben ik de afgelopen week ziek geweest en heb heel eerlijk gezegd geen puf gehad om te bloggen. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Vanaf vandaag gaan we gewoon weer lekker verder met de vakantie story’s. Let’s go to the zoo! Lees snel verder en heel veel leesplezier! X

do 28 juni 2018

Day 4…

goedemorgen allemaal, Ian en ik hadden eigenlijk vandaag een dagje dierentuin geboekt maar.. hier hebben we nog geen bevestigingsmail van gekregen. Dus wat gaan we doen vandaag?… ik heb echt geen idee.

Ineens bedenk ik me dat de bevestigingsmail ook in de spam kan zitten, dus zeg tegen Ian dat hij zijn spam moet checken.

Ennnnn……. We gaan naar de dierentuin! Woohoo! We hebben vanaf nu een uur om ons klaar te maken, dus.. opschieten!

  • optijd bij de bus?… check!

11:00
yasss, we zijn er eindelijk na een redelijk vermoeiende en enge busreis. We kopen een kaartje en beginnen aan onze route, de dieren die we in het begin vooral tegen kwamen waren vogels (honderden verschillende soorten, maten en kleuren). Verder kwamen we nog andere dieren tegen zoals leeuwen, tijgers en olifanten. Op een gegeven moment roept Ian mij ineens ‘Demi hier kun je giraffen aaien en voeren!’. Dit laat ik mij geen twee keer zeggen. Dus ik raap alle moed bij elkaar en ga ervoor. Weer iets om van mijn bucket list af te strepen!

  • een giraf aaien…. check!

Woww wat was dit een bijzondere ervaring!

12:00
en nu naar de vogelshow! In deze show doen verschillende soorten papegaaien en uilen mee. We hebben heel veel trucjes gezien zoals een papegaai op een step! Wtf! Na de vogelshow lopen we nog lekker verder in het park en kijken we heerlijk rond.

14:30
daaar is de bus weer! Let’s go. We gaan nu lekker terug naar ons resort. We komen aan in ons apartementje, nu even chillen en dan gaan wij ons klaarmaken om te gaan eten!

19:00
we hebben ons helemaal klaargemaakt en nu naar ons favo tentje Fiesta voor een heerlijke wrap en een paar cocktails.

tot morgen!
x Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s