Vakantie Story #6

Hii allemaal,

nog een paar daagjes te gaan. Ik zou zeggen lees snel verder en heel veel leesplezier!

vr 29 juni 2018

day 5…

  • frisse ochtendduik…. check!

nu willen we naar het marktje waar ik 4 jaar geleden ook ben geweest, dus we gaan naar de receptie om een taxi te regelen. Maar jammer genoeg is het marktje gesloten. We besluiten om naar old town te gaan, let’s go!

Als ik uit het taxi raampje kijk ben ik erg verbaasd over wat ik zie! Het ziet er allemaal heel erg modern en luxe uit, iets wat ik totaal niet verwacht had… Opeens stopt de taxi en nog steeds ben ik verbaasd over wat ik zie. We stappen uit en beginnen met wandelen, we komen heel veel mooie en indrukwekkende plekjes tegen.

Ineens loop ik tegen het marktje aan waar ik 4 jaar geleden ook was.. huh?!

  • souvenirtjes?… check!

Ian en ik hadden afgesproken om naar het winkelcentrum te lopen zodat we ’s avonds bij taco bell kunnen eten, dus nu we klaar zijn in old town vertrekken we naar het winkelcentrum.

16:00
de hoek om en we zijn er zegt Ian ineens. We lopen de hoek om maar tot onze verbazing zien wij geen winkelcentrum. Dan komt Ian er achter dat we totaal verkeerd zijn gelopen en het winkelcentrum nog een half uur lopen is.. Dus we beginnen maar weer met lopen.

  •  tussenstop bij een super fancy mac donalds…. check!

17:00
eindelijk is het winkelcentrum in zicht en gaan snel iets eten, want van al dat gewandel heb ik behoorlijk wat honger gekregen. zo gezegd zo gedaan bestellen we bij de taco bell 3 taco’s en wat nacho’s.

  • tevreden… nope!

We hebben beide nog honger en besluiten om nog een broodje subway te halen. Ook deze valt erg tegen, maargoed..

Na het eten gaan we nog even lekker winkelen (ik wordt verliefd op een jurk van adidas). Maar toch besluit ik hem niet te kopen omdat de jurk toch wel redelijk duur is. Nu we klaar zijn met winkelen pakken we de taxi terug naar het resort en gaan we ons weer klaarmaken voor een gezellige cocktail avond.

tot morgen!
x Demi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s