Vakantie Story #8

Hii allemaal,

de laatste dag op ons resort is aangebroken. Lees snel verder als je wilt weten hoe onze laatste dag op Cyprus was! Veel leesplezier! x

zo 1 juli 2018

Day 7…

Goedemorgen. Het jurkje waar ik het een paar dagen geleden over had blijft rondspoken in mijn hoofd en stiekem wil ik het toch heel graag gaan passen. Ik kijk Ian lief aan en ja hoor we gaan naar het winkelcentrum! (helaas wel lopend).

10:30
We zijn helemaal klaar en beginnen met lopen. Onderweg komen we veel oude en afgebrande gebouwen tegen, maar ook veel disco’s en clubs.

11:05
We made it! Na een dik half uur lopen komen we eindelijk aan bij het winkelcentrum. We gaan gelijk naar de Adidas winkel om te kijken of het jurkje er nog hangt en ja hoor, tot mijn verbazing hangt het jurkje er nog! Ik trek het jurkje snel aan maar jammer genoeg is het toch niet wat ik ervan verwacht had, dus hang de jurk snel weer terug. Ook halen we in de supermarkt nog de laatste spulletjes die we nodig hebben. Als we alles gehaald hebben lopen we naar buiten en kijken we of er een taxi klaar staat om ons terug te brengen naar het resort.

12:00

  • snel onze zwemkleren aan…. check!

En dan nu lekker de hele dag in het zwembad liggen.

17:00
We besluiten om maar weer terug te gaan naar onze kamer om onze koffers in te pakken.

  • koffer helemaal ingepakt?… check!

binnen een uurtje hebben we allebei onze koffer ingepakt en jullie raden het al… We maken ons weer klaar om naar ons favo tentje te gaan. Hier bestellen we allebei een lekker dikke hamburger en om af te sluiten nog een lekkere cocktail.

Nu terug naar onze kamer zodat we morgen vroeg lekker uitgerust zijn!

Tot morgen
x Demi

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s