Een nieuwe start!

Lieve lezers,

De mensen die mijn stukje web het afgelopen jaar een beetje in de gaten hebben gehouden, zullen opgevallen zijn dat ik al mijn berichten offline heb gehaald. Dit heeft een aantal redenen.

Ik begon met mijn blog om te kijken of mijn droom werkelijkheid kon worden. Sinds begin oktober 2018 is dit stukje web 1 jaar van mij! Ik ben nog steeds heel erg trots dat ik de stap heb genomen om een eigen blog te beginnen, maar toch merkte ik dat de content die ik wilde maken niet helemaal over kwam op mijn publiek. Dit kwam natuurlijk ook doordat ik totaal geen ervaring had/heb in de blog wereld. Daardoor werd het bloggen voor mij minder leuk en had ik er niet meer zoveel plezier in.

Ook heb ik op het moment door school geen tijd en puf om te bloggen. Het is een heel pittig jaar en wil me voor de volle 100% inzetten op school zodat ik aan het einde van dit schooljaar eindelijk mijn Havo papiertje in ontvangst kan nemen.

Om deze redenen heb ik besloten om alles offline te gooien en helemaal opnieuw te gaan beginnen! just-demi.com krijgt een nieuwe start!

Ik weet nog niet precies wanneer ik deze nieuwe start ga doorvoeren. Want ik wil natuurlijk eerst alles zo goed mogelijk uitzoeken, zodat ik goede content kan maken. En zodat ik al wat ideetjes kan uitschrijven zodat ik misschien ook een soort van een wekelijks of maandelijks item terug kan laten komen.

Hier heb ik jullie hulp bij nodig!
– Heb jij zelf een blog en heb je tips en tricks die jou hebben geholpen om op weg te komen?
– Heb jij geen blog maar wel leuke ideeën over wat jij op mijn blog terug wilt zien?

Stuur deze dan vooral door naar just-demi@outlook.com
Alle tips en tricks of ideetjes zijn welkom!

Ik laat jullie snel een update horen over de nieuwe start van just-demi.com!

Bye Bye!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s